15/07/2024

Ce se întâmplă cu Andreea Marin după divorț. Toți și-au dat seama. „De când nu mai ești cu turcul…”

Toată lumea și-a dat seama ce se întâmplă cu Andreea Marin după divorț. Vedeta de la PRO TV radiază de fericire, după divorț, iar acest lucru l-au remarcat și prietenii ei virtuali. 

Andreea Marin a plecat într-o scurtă vacanță, înaintea marei finale a concursului „Uite cine dansează”, unde este membru al juriului. Vedeta de la PRO TV a împărtășit cu prietenii săi de pe rețeaua de socializare câteva fotografii din vacanță. În imagini se vede clar cât de fericită este „Zâna”.

Prietenii săi virtuali nu au putut să nu remarce faptul că vedeta arată cum nu se poate mai bine, deși a trecut recent printr-un divorț și au ținut să-i transmită și Andreei aceste gânduri.

„Deci de când nu mai ești cu turcul arăți fenomenal, luminată, veselă, de când erai la SURPRIZE SURPRIZE”, „Se vede o schimbare, se vede că ești puțin mai veselă ca înainte, până să te desparți de Tuncay”, i-au scris prietenii virtuali, pe Facebook.

Andreea Marin a divortaț de cel de-ar treilea soț, fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk, anul acesta, în luna februarie. „Zâna” nu a mărturisit nici până în ziua de astăzi care sunt motivele care au dus la ruptura dintre ce doi. Imediat după divorț, vedeta i-a dat un ultimatum fostului soț, cerându-i să nu-i mai asocieze numele cu afacerile acestuia, respectiv clinica pe care Tuncay și-a deschis-o în România.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *