08/06/2023

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, în furouri cu dantelă și capoate transparente. Au ieșit așa în fața tuturor

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, în furouri cu dantelă și capoate transparente, la Te cunosc de undeva sâmbătă, 15 aprilie, de la ora 20.00, când le vor imita pe Cher și Bette Midler.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au stârnit amuzamentul tuturor. „M-am simțit mai sexy decât Andrei, pentru că mă ajută și trupul. Toată viața mi-am dorit un portjartier și Dumnezeu mi l-a dat, dar nu pe femeia mea, ci pe mine. Lăsând gluma la o parte, chiar am avut un personaj greu”, spune Liviu.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, o experiență inedită

“A fost horror (râde). Mă simțeam ca o matroană bătrână și fără admiratori (râde). Dar am încercat să mergem pe umor și să evităm un eventual penibil”, adaugă Andrei, amuzat. Liviu și Andrei nu vor cânta doar foarte convingător, în rolurile atribuite lor de ruleta personajelor, ci vor încerca chiar să-i seducă pe jurații Andrei Aradits și Aurelian Temișan.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *