25/10/2021

Anca Serea se pregătește pentru Uite cine dansează. Ce face pentru a fi în formă

Anca Serea se pregătește pentru Uite cine dansează, emisiunea care va începe la Pro tv, pe 6 martie. Vedeta face exerciții fizice pentru a fi în formă, și le-a mărturisit și fanilor acest lucru.

 Anca Serea se pregătește pentru Uite cine dansează, emisiunea la care va participa alături de nume sonore din showbiz. „Vă doresc o zi de duminică minunată! Energie și pilates pentru o stare mai buna!”, a scris Anca Serea în dreptul imaginii de pe Facebook.

Anca Serea se pregătește pentru Uite cine dansează, făcând mult sport

„Mult succes în competiție”, „Ce bine arăți”, „Să ai o duminică frumoasă”, au încurajat-o fanii. După o pauză semnificativă începută înainte de ultima naștere, Anca Serea se pregătește să revină la TV. De data aceasta nu va mai prezenta știri, ci va face divertisment. Așa cum a visat și a plănuit: la PRO TV.Chitită de luni bune să pună mâna pe un contract cu PRO TV-ul, soția lui Adi Sînă și-a văzut visul cu ochii. Bruneta a fost cooptată în show-ul de dans cu care postul se pregătește să dea lovitura la primăvară. Astfel, ea va deveni rivală cu Oana Zăvoranu, Rona Hartner, Sandu Lungu, Marius Manole, Joseph Hadad și ei concurenți, va fi prezentată de Cabral și Mihaela Rădulescu și jurizată de Florin Călinescu, Andreea Marin, Mihai Petre și coregraful Gigi Căciuleanu, în emisiunea concurs ”Uite cine dansează!”.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.