25/07/2021

Mircea Lucescu s-a recules la locul atentatului terorist din Sankt-Petersburg. Antrenorul român a depus flori în memoria victimelor | GALERIE FOTO

O delegație a clubului Zenit, din care a făcut parte și antrenorul Mircea Lucescu (71 de ani), a vizitat astăzi locul atentatului terorist din Sankt-Petersburg. În după-amiaza zilei de 3 aprilie, o explozie puternică a zguduit stație de metrou Sennaya din orașul rus, provocând decesul a zece persoane și rănirea altor câteva zeci.

Mircea Lucescu, câțiva dintre fotbaliștii lui Zenit și oficiali ai clubului s-au recules astăzi la locul tragediei. Antrenorul român a păstrat câteva momente de reculegere și a depus flori în memoria victimelor.

Antrenorul român, obișnuit cu situațiile tensionate

“Il Luce” nu este la prima experiență de acest fel. Reputatul tehnician a pregătit până în vara anului trecut gruparea ucraineană Șahtior. Aceasta își avea sediul în orașul Donețk, care s-a transformat în câmp de război, ca urmare a conflictului militar ruso-ucrainean. Stadionul echipei și baza de antrenament au suferit pagube importante din cauza conflictului, echipa trebuind să se mute în vestul Ucrainei, la Lvov.

Mircea Lucescu, coborând în stația de metrou Sennaya din Sankt-Petesburg, locul atentatului terorist din 3 aprilie. (FOTO: fc-zenit.ru)

Fotbaliștii lui Zenit Sankt-Petersburg depun flori la intrarea în stația de metrou Sennaya. (FOTO: fc-zenit.ru)

Fotbaliștii lui Zenit Sankt-Petersburg depun flori la intrarea în stația de metrou Sennaya. (FOTO: fc-zenit.ru)

Delegația lui Zenit se reculege în fața mormanului de flori de la intrarea în stația de metrou Sennaya. (FOTO: fc-zenit.ru)

Delegația lui Zenit se reculege în fața mormanului de flori de la intrarea în stația de metrou Sennaya.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.