25/07/2021

Anda Adam, surprinsă cu un necunoscut în pat. Totul a fost făcut public

Anda Adam, surprinsă cu un necunoscut în pat. Este vorba despre un coleg din trupa artistei, care îi dă o mână de ajutor acesteia înainte de concert.

Anda Adam, surprinsă cu un necunoscut în pat, înainte de concert. Atunci când vine vorba de a se îmbrăca înainte de spectacol, toată lumea îi sare în ajutor. Așa s-a întâmplat și de această dată.

 

Anda Adam, surprinsă cu un necunoscut în pat, înainte de concert

Un bărbat a ajutat-o pe Anda Adam să se încalțe cu cizmele lugi și sexy. ”Unde sunt doi puterea crește”, a scris Anda Adam pe rețeaua de socializare.

Despre Anda Adam și Bianca Drăgușanu s-a tot comentat că ar fi rivale. La o emisiune de televiziune, artista a fost întrebată direct ce simte pentru Bianca Drăgușanu, căreia, la un moment dat, i-a făcut urări.„Ce sentimente ai tu, așa, în inima ta, pentru Bianca Drăgușanu?”, a întrebat-o vizionara Carmen Harra pe Anda Adam în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, de la Antena 1.

„Întrebarea asta a fost… pam-pam. Vrei să fiu foarte sinceră? N-am niciun sentiment. În sensul că am atât de multe sentimente pentru oameni care fac parte din viața mea și pe care îi iubesc atât de mult. Și am atâta dragoste de oferit pentru lucrurile care sunt importante în viața mea…

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.