18/07/2024

VIDEO EXCLUSIV/ Pepe, scene fierbinti cu o tânără din Costa Rica! ”Chiar si un familist convins poate avea mari probleme”

Pepe, scene fierbinti cu o tânără din Costa Rica! Artistul trăiește din nou, ”sentimente intense”! Doar de dragul artei..

Pepe are parte numai de adevărate bombe sexy.

Raluca, soția sa, nu are însă motive de gelozie, asta pentru că artistul își face doar meseria.

El a filmat, recent, ultimul său videoclip, iar protagonista alături de care acesta trăiește ”Sentimente intense” este o tânără venită tocmai din Costa Rica.

Regizorul e de… vină!

Artistul a povestit și cum au decurs filmările, alături de o astfel de bombă sexy.

 “Pasiune, nebunie, energie si aș adauga fantezie scria autorul, când a făcut scenariul, în urmă cu vreo trei săptămâni când habar nu avea ce se va întâmpla la filmările videoclipului. Venită special tocmai din Costa Rica, Lucy a făcut aproape imposibilul în ceea ce privește doar “jucatul” pasiunii. Chiar și un familist convins poate avea mari probleme în momentul în care regizorul strigă: “Vreau mai mult … de la capăt! … Acțiune!”… Și a primit acțiune!” spune Pepe despre cel mai nou videoclip al sau rezumând perfect ceea ce putem vedea si trăi alaturi de el.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *