18/04/2024

Teo Trandafir, pe mâna medicului estetician. Ce schimbări are de gând să-și facă

Teo Trandafir, pe mâna medicului estetician. Prezentatoarea de televiziune a mers la cabinetul unui cunoscut doctor pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic.
Teo Trandafir nu vrea să apară oricum în fața telespectatorilor săi, astfel că a decis că e timpul să treacă pe la cabinetul medicului estetician.

Vedeta, care are o fiică adoptată pe nume Maia, a mers la un cunoscut doctor în domeniu, potrivit Kanal D.

„Am o căruță de complexe de toate felurile, dar legate de vârstă, na. Și mi se mai lasă și mie în partea de deasupra, că partea de dedesubt o îmbrac sau o bag sub fuste și nu se vede. ce aș putea să fac să arăt mai tânără un picuț?”, l-a întrebat Teo Trandafir pe medicul estetician.

Teo Trandafir, pe mâna medicului estetician.”Eu nu pot să vin armonică la televizor”

„Te descoperi cu un rid, te descoperi cu piele căzută, te descoperi cu tot felul de lucruri care, în timp, încept să te deranjeze. Te tot uiți în oglindă, ți se pare că nu ești tu. Am senzația asta când mă spăl pe dinți, dimineața și seara și ridic privirea și văd pe altcineva în oglindă. Ori eu asta nu o să pot s-o fac, oricât de mult s-ar supăra doamnele și domnii pudibonzi și care se feresc de estetică medicală. Eu nu-mi permit să fac asta din respect față de mine, față de cei care mă privesc. Eu nu pot să vin armonciă la televizor și să prezint telespectatorilor o imagine care să îmi displacă mie. Nu mă doare niciodată și plec întotdeauna liniștită, pe picioarele mele și a doua zi nu se vede”, a mai spus Teo Trandafir, care la un moment dat a izbucnit în lacrimi la TV.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *