25/01/2022

Nicoleta Guță a slăbit 60 de kilograme, iar acum a făcut anunțul. Reacțiile nu au întârziat să apară

Nicoleta Guță a slăbit 60 de kilograme și și-a schimbat stilul vestimetar. De altfel, în ultimii doi ani, transformarea de care a avut parte fiica manelistului Nicolae Guță este una spectaculoasă. Nici pe plan profesional lucrurile nu îi merg prost, iar acum și-a anunțat fanii că va înregistra noi melodii.

Nicoleta Guță a slăbit 60 de kilograme și s-a reinventat. Artista a postat pe contul de socializare un mesaj în care își anunță prietenii virtuali că urmează să înregistreze mai multe melodii.

Nicoleta Guță a slăbit 60 de kilograme după ce și-a tăiat stomacul

La ultima ei aparitie, in drum spre Cluj, blonda i-a cucerit pe admiratorii cu aparitia ei.  „Va pup dragii mei! Am plecat la Cluj. Maine ne pregatim sa filmam la noile melodii”, a scris Nicoleta in dreptul imaginilor. „Abia așteptăm. Drum bun!”, „Ce bine arăți”, „Baftă, așteptăm noutăți”, i-au comentat fanii. Nicoleta Guță  și-a schimbat look-ul după ce a slăbit 60 de kilograme . Fiica manelistului Nicolae Guță s-a tuns și are breton. Puțini sunt însă cei care știu cum mai arăta artista până să scape de aproape 60 de kilograme.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.