18/04/2024

O tânără din Sibiu a plecat cu părul distrus dintr-un salon de hairstyle

Ștefana Drăgoi, o tânără din Sibiu, spune că s-a ales cu părul distrus aproape în totalitate după ce a apelat la serviciile unui salon de specialitate din oraș, deținut de Lucian Coman, cel care în 2011 a fost declarat hairstylistul anului în România.

Tânăra a mers la salon după ce cineva i-a făcut o recomandare și cum a vrut să fie sigură că are parte de ceea ce își dorește, aceasta și-a făcut o programare.

”Este prima dată când am mers la acest salon, datorită reclamei foarte bune. Toată lumea zicea ca sunt cei mai buni”, și-a început Ștefana povestea.

Ceea ce a urmat însă pare desprins dintr-un scenariu de filme de groază, scrie Ora de Sibiu. Tânăra le-a arătat celor de acolo cum ar vrea să fie tunsă și coafată, iar cei de la salon i-au promis că așa o să și iasă. Totul a fost însă un fiasco de nedescris.

”M-a pus naiba să mă duc la acest salon și m-am ales cu un DEZASTRU. Respectabilul domn Lucian Coman împreună cu echipa lui de profesioniști (Arnold și Alexandra), s au ocupat și au avut grijă ca părul meu să arate în acest hal. Până în momentul în care am ajuns în fața oglinzii pentru fi uscat și „coafat” părul, domnii menționați, susțineau în continuare că părul o sa iasă un gri mai închis și că este puțin deteriorat la vârfuri. În realitate se poate vedea ce a ieșit”, mai explică aceasta.

După ce că i-au distrus părul au catadisit să o și taxeze pe clientă, iar nota de plată a fost de aproape 600 de lei. Cu lacrimi în ochi fata l-a întrebat pe hairstylistul sibian dacă are vreo remușcare pentru ceea ce i-a făcut, iar răspunsul a fost aproape halucinant: ”Nu”.

Pentru că nu vrea să lase lucrurile așa, Ștefana a mers și a depus o plângere la Oficiul pentru Protecția Consumatorului.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *