23/09/2021

Cum arata sora Simonei Senzual si cate operatii are

Si-a ridicat sprâncenele, şi-a mărit sânii cu două numere, s-a operat chiar şi la fese, iar această din urmă intervenţie era să o coste viaţa. Alice Iotta, sora Simonei Sensual, a trecut cu bine peste acest “hop estetic”, iar acum se mândreşte cu dotările ei.

Dar blonda nu se culcă pe-o ureche şi munceşte din greu să-şi întreţină investiţia.

“Fac masaj de 3 ori pe săptămână, foarte mult sport. Am principii sănătoase. Nu funcţionează dieta la mine deoarece dacă îmi spui să nu fac ceva aia o să fac”, a povestit blonda la Kanal D.

Alice Iotta, sora Sensualei, a suferit mai multe schimbări de imagine pe pacursul ultimilor ani.

“Prima intervenţie am făcut-o în 2003. Nu aveam nevoie, dar era trendy şi am decis să îmi fac şi eu. Am început cu operaţii la sâni, la fund, apoi la faţă, botox. Îmi asum tot ceea ce fac. Acum sunt cea mai bună versiune a mea”, a povestit Alice Iotta, în urmă cu un an, la emisiunea “Acces Direct”.

îmi pun Botox la 6 luni de zile şi stau zilnic cate 3 ore în saloanele de înfrumuseţare. Dacă vrei să arăţi estetic plăcut trebuie să faci sacrificii. Acum fac un tratament cu radiofrecvenţă la fese”, spunea Alice Iotta, înainte să atingă “idealul”, în materie de operaţii estetice.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.