06/12/2021

Adrian Minune, în lacrimi din cauza lui Cornel Palade. Incredibil ce i-a făcut actorul manelistului

Adrian Minune, în lacrimi din cauza lui Cornel Palade. Actorul l-a emoționat atât de tare pe manelist, încât acesta a fost la un pas să înceapă să plângă. Momentul va avea loc pe 22 februarie, de la ora 20.30, la “Te pui cu blondele?”.

Adrian Minune, în lacrimi din cauza lui Cornel Palade, care interpretează o melodie, special pentru el. Provocat de una dintre blondele din platou să cânte la chitară, Cornel Palade, partenerul de scenă al lui Romică Țociu, își va demonstra talentul pe care doar apropiații i-l știu.

 

Adrian Minune, în lacrimi din cauza lui Cornel Palade, care a făcut un gest uimitor

El va interpreta un cântec pe versurile lui Adrian Păunescu, dar și un altul, cu dedicație pentru Adrian Minune, la rândul său invitat în platoul emisiunii prezentate de Dan Negru. Iar momentul lui Cornel îl va impresiona până la lacrimi pe “interpretul de muzică balcanică”, așa cum îi place lui Adrian să se prezinte.

Începând de duminică, 12 februarie, Romică Ţociu şi Cornel Palade au revenit  în casele românilor cu o partidă specială „Uniplay Show”, la Antena 1.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.