11/12/2023

Andreea Antonescu și-a expus mândră decolteul adânc la botezul fetiței celei mai bune prietene. A atras toate privirile

Andreea Antonescu și-a expus mândră decolteul adânc la botezul celei mai bune prietene, Andreea Bălan, care a organizat o petrecere spectaculoasă la Palat.

Andreea Antonescu și-a expus mândră decolteul adânc, într-o ținută sexy, care i-a pus în valoare silueta impecabilă. Într-o rochie neagră, mulată pe corp și însoțită de fiica ei, artista a făcut senzație în rândul invitaților.

Andreea Antonescu și-a expus mândră decolteul adânc la botezul micuței Ella

Interpreta a postat o imagine pe contul de socializare, iar prietenii virtuali nu au ezitat să o felicite pentru cât de bine arată. Andreea Bălan și-a creștinat fetița, într-un cadru restrâns, așa cum a fost și nunta cu George Burcea. Copleșită de emoții, interpreta a avut grijă ca totul să fie perfect, în cea mai importantă zi din viața ei și a micuței Ella.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.