25/06/2024

Britney Spears s-a logodit cu Sam Asghari și își va cumpăra singură inelul de logodnă

Britney Spears s-a logodit cu Sam Asghari, iar presa de peste oceam se așteaptă ca până la sfârșitul anului să aibă loc și nunta celor doi.

Potrivit Radar Online, cântăreața își va plănui singură nunta și își va cumpăra chiar și inelul de logodnă, deoarece iuitul ei trăiește în prezent din banii ei.

”Din moment ce Sam trăiește oricum din banii ei, Britney își va cumpăra singură inelul de logodnă. Nunta va avea ca temă principală flururii, iar în momentul în care cei doi își vor spune jurămintele în aer vor fi eliberați mulți fluturi Monarh”, a povestit o sursă apropiată de artistă pentru Radar Online.

Potrivit aceleiași surse, cei doi deja au început să-și pregătească coregrafia dansului mirilor, care va spune povestea întâlnirii lor.

Sora lui Britney, Jamie Lynn Spears va fi cel mia probabil domnișoară de onoare și va organiza petrecerea burlăcițelor chiar în curtea casei sale.

Potrivit aceleiași surse, Britney intenționează să renunțe la locuința sa din Las Vegas pentru a se muta într-un loc mai liniștit și a rămâne însărcinată. ”A fost să vadă un expert în fertilizare in vitro în Louisiana și spune că își dorește să facă gemeni”, a mai spus sursa pentru Radar Online.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *