29/11/2021

Cine este mama lui Lorelai Moșneguțu fata fără mâini care cântă la pian. Ce spune Viorica Pârvan despre micuța pe care o are în grijă

Cine este mama lui Lorelai Moșneguțu fata fără mâini care cântă la pian.Fetița care a impresionat o țară întreagă a făcut primele declarații după ce a ajuns direct în semifinalele concursului.

Lorelai Moșneguțu, fata fară mâini care cântă la pian, a ajuns direct în semifinală la Românii au talent. Mihaela Rădulescu a fost cea care a trimis-o direct în semifinală, după ce a apăsat golden buzz-ul. Micuța, care nu a mers până la vârsta de 4 ani, este în grija „mamei Vio”, pe numele său real Viorica Pârvan.

”Am fost întrebată de multe ori de ce am ales să mă ocup de copiii cu dizabilități. Cred că această dorință persistă din copilărie, când, crescută fiind de bunicul Vasile, care era cadru medical la țară, vedeam cu câtă dăruire îi trata și îi ajuta pe cei bolnavi în orice moment al zilei.

Apoi am ales să urmez niște cursuri pentru copii cu dizabilități. Acest lucru se întâlmpla în urmă cu 16 ani, când mi se restructurase postul de pictor-decorator, aceasta fiind meseria mea de bază (ulterior, am făcut și Facultatea de Științe ale Educației)”, a spus ea.

Cine este mama lui Lorelai Moșneguțu fata fără mâini care cântă la pian. „A înțeles că imperfecțiunile ne fac unici”

„Lorelai… este un exemplu de viață, un copil special care a înțeles că imperfecțiunile ne fac unici. Un copil pe cât de încercat, pe atât de talentat. A terminat clasa a V-a A cu media 9.80, iar la cele 50 de diplome existente până anul trecut, anul acesta a mai acumulat încă 50 (la creație literară, compoziție, desen și muzică), 12 trofee la muzică și un trofeu la teatru.
Celălalt copil, Violeta, este tot în clasa a VI-a, dar la o școală specială”, a mai declarat Viorica Pârvan.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

Leave a Reply

Your email address will not be published.