02/07/2022

Care este numele real al lui Luis Lazarus?

Oana Zavoranu nu este in relatii prea bune cu jurnalistul Luis Lazarus, iar din acest motiv prefera sa i se adreseze, indirect, cu numele mostenit de la tatal lui.

Pentru cei care nu stiau, numele real al jurnalistului Luis Lazarus nu este cel pe care il stie toata lumea ci Vasile Tuturiga.

Jurnalistul a decis sa renunte la numele de familie la varsta de 25 de ani, iar de atunci este cunoscut ca si “Luis Lazarus”.

Invitata in emisiunea “Un show pacatos”, Oana Zavoranu, care nu este in relatii foarte bune cu jurnalistul, a simtit nevoia sa aminteasca, inca o data, ca acesta s-a nascut cu un alt nume.

“Luis? Dar tu stii cum il cheama pe el? Vasilica Tuturiga. Sunt bine cu el”, a spus Oana, intrebata fiind daca s-a impacat cu jurnalistul.

Oana Zavoranu planuieste ca in viitorul apropiat sa isi lanseze o colectie de haine. Tinutele vor fi in stilul bine cunoscut al brunetei si vor avea, asa cum promite ea, preturi foarte accesibile.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Un comentariu

  1. Dar de ce si-a ascuns numele, ii este rusine ca-l cheama Vasile Tuturiga? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.