27/10/2021

CRBL a aflat câţi bani a cheltuit soţia lui pe rochia de mireasă, la 9 ani de la nuntă

CRBL a aflat câţi bani a cheltuit soţia lui pe rochia de mireasă, la 9 ani de când au făcut nunta. Se pare că artistul știa altceva, iar în cadrul unei emisiuni tv, acesta a aflat adevărul.

CRBL a aflat câţi bani a cheltuit soţia lui pe rochia de mireasă, la tv. Elena şi CRBL, Oana şi Kamara şi Tania Popa şi Slavic sunt cele trei cupluri care au acceptat invitaţia Mirelei Vaida de a participa în ediţia specială a emisiunii „2k1”, difuzată sâmbătă, 4 martie.

CRBL a aflat câţi bani a cheltuit soţia lui pe rochia de mireasă și a avut un șoc

În cadrul rundei „Nunta noastra”, la întrebarea „Cât a costat rochia de mireasă?”, CRBL a avut surpriza să afle că rochia de mireasă a soţiei sale a costat 3000 de euro, şi nu 1000 de euro, cum credea el . „La probă mi-ai zis cam 1000. Dar nu mi-ai zis că e doar proba 1000 de euro. Tu chiar ai dat atâţia bani? Doamne?!”, a exclamat CRBL pe platoul de filmare, completând: „Aveti cumva întrebare şi cu cât au costat pantofii? Că aş vrea să ştiu!”.

CRBL și Elena au avut o nuntă în stil mafiot. Artistul s-a cununat religios cu aleasa inimii lui, Elena, după care a petrecut toată noaptea, în stil mare, alături de invitaţii săi, pentru care a organizat o petrecere în stil interbelic cu gangsteri, dive, costume strălucitoare, butoaie de whisky şi un decor demn de filmele cu mafioţi.

 

 

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Cine a fost Stephen Hawking, fizicianul care ”trebuia să moară” acum jumătate de secol

Stephen Hawking – care a murit, marți noaptea, la vârsta de 76 de ani – …

Leave a Reply

Your email address will not be published.