14/06/2024

Fetița lui Christian Sabbagh a fost externată, după ce zilele trecute s-a aflat în stare critică. Cum se simte micuța

Fetița lui Christian Sabbagh a fost externată, după ce prezentatorul tv și soția lui au trecut zilele trecute prin momente de groază. Micuța lor a ajuns de urgență la spital, în urma unei răceli puternice.

Fetița lui Christian Sabbagh se simte acum mai bine. Micuța Anais a făcut față perioadei critice, iar medicii au externat-o. Tatăl ei a postat pe contul de socializare un mesaj emoționant.

Fetița lui Christian Sabbagh a ajuns acasă

“Dacă din primele săptamani ai învățat să lupți și să invingi, cu siguranta acesta îți va fi vesmantul ! Așa să-ți ajute Bunul Dumnezeu ! Să poți lupta și pentru cei nevoiași !”, a scris acesta pe contul de socializare. Într-un alt mesaj postat pe contul de Facebook, Christian Sabbagh ține să le mulțumească medicilor care au avut grijă de fetița lui.

„Nu glasul meu e important, ci al miilor de părinți !  Furtuna a trecut ! Norii încărcați s-au risipit ! Cerul e senin, simt că respir și vad. Mai mult, pot aprecia eforturile unor oameni care au pus in practica toata stiinta lor. Pe aceasta cale aduc mulțumiri doamnei Dr Mihaela Marcu și domnului Prof Dr Academician Dimitrie Dragomir, pentru grija față de Anais ! Dar nu fiica mea este subiectul acestei postări. Rândurile fac referire la părinții ai caror copii sunt bolnavi si bat, fara succes, la uși ferecate. Tipa puternic, doar ca nu sunt auziti ! Pe ei trebuie sa-i ascultam, iar strigatul lor de deznadejde să devină un protest împotriva a tot ce ținde spre anormalitate”, a spus Sabbagh.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *