18/04/2024

Cercetatorii au stabilit care este cel mai fericit moment al zilei

Dacă nu eşti o persoană matinală, vă fi greu să crezi. Însă cercetătorii de la Universitatea Cornell, din Marea Britanie, au dovedit că micul dejun e cel mai fericit moment al zilei.
Analize asupra unui miliard de mesaje de pe Internet au arătat că oamenii din întreaga lume se trezesc bine dispuşi, dar devin mai morocănoşi de la o oră la alta până la sfârşitul zilei. Ceea ce pare ciudat, ne înveselim în timpul serii, au descoperit cercetătorii, analizând milioane de mesaje.

Concluzia este că stresul şi efortul depuse la locul de muncă ne strică buna dispoziţie. Însă şi somnul, şi ritmurile naturale ale corpului joacă un rol important.

În weekend, starea noastră de spirit este mai bună mai târziu, fiindcă nu ne mai sculăm devreme. Concluzia este că somnul ne încarcă bateriile şi ne face să ne simţim cel mai bine.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Culmea ridicolului! Pe bune, știți cum se numea calul lui Ștefan cel Mare? Răspunsul îți poate aduce cetățenie română

O refugiată din Afganistan, stabilită de opt ani în Timişoara, nu are cetăţenie română pentru …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *