15/07/2020
Home / Monden / Corina Dănilă, mamă la 45 de ani? “E ciudat când mă întreabă lumea”

Corina Dănilă, mamă la 45 de ani? “E ciudat când mă întreabă lumea”

Corina Dănilă, mamă la 45 de ani? Ei bine, actrița care a făcut furori în urmă cu 12 ani, în cea mai iubită telenovelă românească și-ar mai dori un copil, deși fiica ei are 14 ani.

Corina Dănilă, mamă la 45 de ani? Actrița și prezentatoarea tv a mărturisit sincer că nu știe când au trecut anii și că i-ar fi plăcut foarte mult să mai aibă un copil. Deşi are 45 de ani, Corina Dănilă se gândeşte să aibă o familie mai mare.

Corina Dănilă, mamă la 45 de ani? Actrița are o fiică în vârstă de 14 ani

„Trebuie să îi mulţumesc mamei pentru că m-a ajutat cu cea mică. Romaniţa este naşa ei, după cum se ştie. (…) Rianna este la colegiu, ne pregătim acum de examen, la liceu. E în clasa a opta. Nu ştiu când au trecut anii ăştia. 14 ani are. E ciudat când mă întreabă lumea de copii şi realizez câţi ani au trecut.  Mi-aş dori un copil, dar am deja 45 de ani la activ.” a declarat Corina Dănilă într-o emisiune TV.

Corina Dănilă este actriță și prezentatoare de televiziune. În prezent, este moderatoarea unei emisiuni, „ieri, azi mâine”, la TVR. A fost căsătorită cu prezentatorul sportiv valentin Moraru. Are o fiică, Rianna, de 14 ani.

Rianna este fruct al relației pe care prezentatoarea de televiziune a avut-o cu pilotul Norris Măgeanu, de care s-a despărțit în urmă cu ani.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.