15/07/2024

Corina Dănilă, mamă la 45 de ani? “E ciudat când mă întreabă lumea”

Corina Dănilă, mamă la 45 de ani? Ei bine, actrița care a făcut furori în urmă cu 12 ani, în cea mai iubită telenovelă românească și-ar mai dori un copil, deși fiica ei are 14 ani.

Corina Dănilă, mamă la 45 de ani? Actrița și prezentatoarea tv a mărturisit sincer că nu știe când au trecut anii și că i-ar fi plăcut foarte mult să mai aibă un copil. Deşi are 45 de ani, Corina Dănilă se gândeşte să aibă o familie mai mare.

Corina Dănilă, mamă la 45 de ani? Actrița are o fiică în vârstă de 14 ani

„Trebuie să îi mulţumesc mamei pentru că m-a ajutat cu cea mică. Romaniţa este naşa ei, după cum se ştie. (…) Rianna este la colegiu, ne pregătim acum de examen, la liceu. E în clasa a opta. Nu ştiu când au trecut anii ăştia. 14 ani are. E ciudat când mă întreabă lumea de copii şi realizez câţi ani au trecut.  Mi-aş dori un copil, dar am deja 45 de ani la activ.” a declarat Corina Dănilă într-o emisiune TV.

Corina Dănilă este actriță și prezentatoare de televiziune. În prezent, este moderatoarea unei emisiuni, „ieri, azi mâine”, la TVR. A fost căsătorită cu prezentatorul sportiv valentin Moraru. Are o fiică, Rianna, de 14 ani.

Rianna este fruct al relației pe care prezentatoarea de televiziune a avut-o cu pilotul Norris Măgeanu, de care s-a despărțit în urmă cu ani.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *