18/05/2021

Cornel Galeș îl face praf pe primul soț al Ilenei Ciuculete. Ce a spus despre Valeriu Sfetcu

Cornel Galeș îl face praf pe primul soț al Ilenei Ciuculete. Acesta a vorbit despre Valeriu Sfetcu în cadrul unui interviu tv.

Cornel Galeș este cel alături de care și-a refăcut viața regretata interpretă de muzică populară Ileana Ciuculete, după ce a divorțat de primul ei soț, interpretul de muzică populară Valeriu Sfetcu.

Acesta din urmă, cu care Ileana Ciuculete a avut doi copii, Mugurel și Cristian, și-a refăcut viața alături de cântăreața de muzică populară Luciana Văduva.

După moartea Ilenei Ciuculete, Valeriu Sfetcu a făcut acuzații grave la adresa lui Cornel Galeș.

Acum, Cornel Galeș, invitat la emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1, i-a dat replica fostului partener de viață al Ilenei Ciuculete.

Cornel Galeș îl face praf pe primul soț al Ilenei Ciuculete. „Este un nimeni pe lume”

Cornel Galeș a afirmat că Valeriu Sfetcu nu înseamnă absolut nimic pentru el.

”Este în afara sferei. E ca și cum ar vorbi operatorul de acolo despre ce se întâmplă în familia mea. Nu mă interesează ce spune. Pentru mine e nimeni. Copiii sunt cu mine. Fostul soț al Ilenei Ciuculete este un nimeni pe lume pentru mine”, a declarat Cornel Galeș.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Cine a fost Stephen Hawking, fizicianul care ”trebuia să moară” acum jumătate de secol

Stephen Hawking – care a murit, marți noaptea, la vârsta de 76 de ani – …

Leave a Reply

Your email address will not be published.