29/05/2024

Prima înregistrare cu fetița lui Mădălin Ionescu. Dialog de excepție cu Petra | VIDEO

Prima înregistrare cu fetița lui Mădălin Ionescu. Moderatorul a făcut public un clip cu micuța lui, de care este foarte mândru.

Mădălin Ionescu a devenit tătic a treia oară. Prezentatorul de televiziune a fost prezent în sala de operație unde a născut Cristina Șișcanu.

Sâmbătă dimineață, 29 aprilie, a venit pe lume fiica lor, pentru care au ales numele de Petra.

Jurnalista a născut prin cezariană. Fetița adusă pe lume de Cristina Șișcanu are 56 de cm și 3780 de grame. Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt căsătoriți din anul 2011, acesta fiind primul lor copil. Mădălin Ionescu mai are doi copii, un băiat și o fată, din primul mariaj.

Prima înregistrare cu fetița lui Mădălin Ionescu. „Clipe inegalabile”

Pe contul său de pe un site de socializare, Mădălin Ionescu a făcut publică prima înregistrare cu fetița sa, Petra.

„❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ A doua zi din viața Petrei! Sunt epuizat, dar în fața acestor două ființe binecuvântate … mă înclin! Dumnezeu și familia ! Asta e tot!”,  a spus Mădălin Ionescu.

„Clipe inegalabile alături de Petra! Împărtășesc aceste imagini celor cu suflete curate… Celor care se pot bucura pentru alții, celor care nu și-au pierdut pe drum inocența, celor care cred în Dumnezeu și apreciază miracolul vietii! Vă îmbrățișez și vă mulțumesc încă o dată pentru gândurile bune!”, a mai afirmat el.

În înregistrarea respectivă, prezentatorul de televiziune  și-a filmat bebelușul, cu care poartă un dialog de excepție.

„Petra, ce face iubita, iubita mică? Studiezi? Se uită la lumină și închide ochii din când în când…”, i se adresează el fetiței.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *