29/05/2024

O prietenie neconvențională: Un câine și o rață sunt cei mai buni prieteni

Rudy și Barclay sunt o rață pekin de patru ani și un câine din rasa golden retriver, care sunt cei mai buni prieteni. Potrivit stăpânei lor relația dintre cei doi necuvântători este atât de strânsă încât au găsit chiar și o modalitate de a se chema unul pe altul la joacă, scrie Daily Mail.

Pam Ishiguro din Orange County California, este mândra stăpână a celor doi prieteni și povestește că Rudy și Barclay îi amintesc de cei doi băieți ai ei. ”Cele două animale sunt la fel ca băieții mei, împărtășesc o relație ură-dragoste. Când sunt împreună se aleargă sau sar unul peste altul, dar când sunt despărțiți, mereu se caută și se strigă.

Un câine și o rață sunt cei mia buni prieteni

Relația dintre cei doi prieteni nu a fost întotdeauna atât de apropiată. La început câinele obișnuia să le sperie pe celelate rațe din curte, iar Rudy, care și-a asumat rolul de mascul-alfa, sărea în apărarea acestora și îl alerga pe Barclay prin curte. Așa a început să se dezvolte prietenia dintre cei doi care acum sunt de nedespărțit, mai ales că hrana preferată a câinelui este mâncarea de rațe.

Un câine și o rață sunt cei mia buni prieteni

Pentru a avea acces la mâncarea rațelor, câinele s-a împrietenit cu Rudy, cel care de multe ori își asumă rolul de lider al curții urcându-se pe spinarea lui Barclay.

Un câine și o rață sunt cei mia buni prieteni

Astfel, în ciuda diferențelor și a conflictelor din curtea familiei Ishiguro, Rudy și Barclay sunt cei mai buni prieteni și petrec foarte mult timp împreună. ”Cred că Rudy și Barclay au nevoie unul de celălalt, de aceea au o legătură atât de puternică. Sunt ca niște ciudățenii de pe terenul de joacă, Nimeni nu se joacă cu ei, așa că sunt norocoși că s-au găsit unul pe celălalt”, a explicat stăpâna lor.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *