29/05/2024

Tania Budi petrece Paștele cu mama ei. „Am curățat ceapă verde”

Tania Budi petrece Paștele cu mama ei, acasă. Vedeta a postat pe contul de socializare o imagine realizată în curtea casei, alături de cea mai importantă persoană din viața ei și patrupedul familiei.

Tania Budi petrece Paștele cu mama ei, iar fericirea și mulțumirea se vede pe chipul ei. Fanii i-au urat sărbători fericite alături de cei dragi.

Tania Budi petrece Paștele cu mama ei. "Am curățat ceapă verde"

Tania Budi petrece Paștele cu mama ei și toată familia

”La mama în curte e cel mai frumos. Am curățat ceapă verde.”, a fost mesajul postat de Tania Budi pe contul de socializare.  Într-o perioadă în care toate vedetele au intrat la dietă ori s-au apucat de sală, Tania Budi pozează sexy, arătându-și trupul zvelt și fără urmă de grăsime nedorită. Recent, Tania Budi a povestit că gena o ajută pentru a arăta atât de bine, dar și că muncește mult. Deși face și sport, Tania a adoptat o metodă prin care a reușit să topească kilogramele pe care și le dorea duse și să arate fie trasă prin inel: mănâncă orice, dar porția este mult mai mică și a renunțat a carne. “M-am obișnuit să mănânc mult mai puțin decât înainte. Porția la jumătate. Mănânc în continuare orice, oricând, dar mănânc puțin și mai des. Și nu mă mai îngraș, pur și simplu! M-am obișnuit destul de greu, adică la început nu a fost simplu, când aș fi vrut să mai mănânc și trebuia să mă opresc. S-a obișnuit stomacul cu o cantitate mult mai mică și acum e floare la ureche”, a declarat, pentru Libertatea, Tania Budi.

Post-ul Tania Budi petrece Paștele cu mama ei. „Am curățat ceapă verde” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *