30/06/2022

Ricky Martin si Jennifer Lopez, imagini extrem de fierbinti cu cei doi

Jennifer Lopez (44 de ani) şi Ricky Martin (42 de ani) apar mai senzuali ca oricând în videoclipul melodiei “Adrenalina”, iar imaginile cu scenele fierbinţi dintre frumoasa artistă şi celebrul latino lover au făcut rapid înconjurul mapamondului.

Ricky o muşcă cu pasiune de ureche pe Jennifer Lopez şi cei doi artişti se ating provocator, într-un mod care cu siguranţă îl face gelos pe Casper Smart (25 de ani), dansatorul cu care diva are o relaţie din anul 2011, chiar dacă Ricky Martin este un homosexual declarat.

Mai mult, senzualitatea dintre J.Lo şi artist a iscat imediat controverse, iar tabloidele au lansat întrebarea dacă nu cumva frumoasa cântăreaţă l-a făcut pe Ricky să simtă ceva vibrând în pantaloni, determinându-l să-şi schimbe orientarea sexuală, cu atât mai mult cu cât artistul a fost părăsit recent de iubitul lui, Carlos Gonzalez Abella.

Ricky Martin şi Jennifer Lopez colaborează cu Wisin la piesa “Adrenalina”, care se anunţă a fi hitul verii 2014. Wisin este un prieten apropiat al celor doi artişti, care vor să îl ajute astfel să ia avânt în cariera sa muzicală.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.