18/04/2024

Prima imagine cu Valentina Pelinel de la botezul băiețelului ei. Ținuta ei a atras toate privirile

Prima imagine cu Valentina Pelinel de la botezul băiețelului ei a fost făcută publică de una dintre prietenele vedetei. Ținuta fostului model a atras atenția tuturor.

Prima imagine cu Valentina Pelinel de la botezul băiețelului ei a fost postat pe contul de socializare. Valentina Pelinel a purtat o rochie de culoare deschisă, foarte elegantă, dar simplă.

Prima imagine cu Valentina Pelinel de la botezul băiețelului ei, Milan Cristian

„Draga mea, Dumnezeu să vă ocrotească îngerașul!, a scris o apropiată a Valentinei Pelinel, în dreptul fotografiei cu aceasta. Condamnat la șase ani și patru luni de închisoare în celebrul Dosar al Transferurilor, Cristi Borcea respiră din nou aerul libertății, pentru 24 de ore, cu ocazia botezului lui Milan Cristian, fiul lui și al Valentinei Pelinel. Petrecerea a fost o replică a unui alt eveniment de familie similar. Botezul Gloriei, fetița pe care Borcea o are cu Alina Vidican, fosta lui soție, s-a produs în aceleași condiții. Și atunci, afaceristul era întemnițat, așa că posibilitățile unui chef mare erau la fel de drastic reduse. În ambele cazuri, fostul dinaovist a sărbătorit acasă, în cerc restrâns, fără mare tam-tam. Nu tu dans, nu tu muzică.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *