13/08/2022

De ce nu l-a prezentat Lidia Buble pe Răzvan Simion părinților ei. Adevăratul motiv

De ce nu l-a prezentat Lidia Buble pe Răzvan Simion părinților ei. Deși formează un cuplu de câțiva ani, matinalul nu i-a cunoscut pe părinții iubitei lui.

Cântăreața Lidia Buble a mărturisit, la o emisiune de televiziune de la Antena 1, care este motivul pentru care nu l-a prezentat încă părinților pe iubitul ei, prezentatorul de televiziune Răzvan Simion.

Vedeta a explicat, la emisiunea „Xtra Night Show”, că nepotriveala programului ei și al partenerului ei de viață -a adus în această situație.

„Nici nu am prea avut ocazia. La el e foarte greu cu matinalul, iar în weekend eu sunt foarte prinsă. Familia mea l-a plăcut din prima dată. Toţi din familia mea citim omul. Sunt convinsă că tata o să îi iubească foarte mult. Ai mei sunt curioşi, dar sunt mai ruşinoşi, nu se prea bagă. O să îl duc la casă nouă, că ai mei se mută, nu mai au loc”, a spus Lidia Buble, care se tot ia la harță cu fanii săi virtuali.

Lidia Buble, amintiri din copilărie: rodea patul când era mică

Artista și-a amintit și de năzdrăvăniile pe care le făcea în copilărie. Obișnuia să roadă patul și nu adormea până când nu i se dădea o palmă.

„Am ros patul când am fost mică. Pe cuvânt, chiar am ros patul. Nu puteam să dorm fără să rod patul. La un moment dat făceam atâtea prostii. Am făcut atât de multe prostii, încât nu puteam să dorm până nu primeam o palmă”, a afirmat vedeta, care nu are de gând să se mărite prea curând.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.