25/06/2024

Andreea Bălan și George Burcea, alături de nașii fetiței lor. Cu ce s-au delectat cei prezenți lala botezul Ellei. Imagini nemaivăzute de la Palat

Andreea Bălan și George Burcea, alături de nașii fetiței lor. La doar câteva ore de la petrecerea de botez a micuței Ella, artista a postat pe contul de socializare, mai multe imagini de la restaurant.

Andreea Bălan și George Burcea și-au botezat fetița și au trăit emoții mari, în ziua creștinării acesteia. Interpreta a făcut publică, prima imagine în care apare alături de nașii micuței lor.

Andreea Bălan și George Burcea, doi părinți fericiți

„Cu părinții spirituali ai ingerasului nostru Ella, in mjlocul dulciurilor cu forme de animalute dragalas”, a scris Andreea Bălan pe contul de socializare.

Artista a avut mari emoții pe parcursul zilei în care și-a botezat fetița. Seara, la petrecere, ea a apărut însă cu zâmbetul pe buze și cu o ținută ce-i scoate în evidență silueta. ”Sunt foarte emoționată și fericită! Vă pup de la petrecerea de botez a îngerașului nostru, Ella Maya!”, a scris Andreea Bălan în dreptul imaginii.

Andreea Bălan a avut mari emoții pe parcursul zilei în care și-a botezat fetița. Seara, la petrecere, ea a apărut însă cu zâmbetul pe buze și cu o ținută ce-i scoate în evidență silueta. ”Sunt foarte emoționată și fericită! Vă pup de la petrecerea de botez a îngerașului nostru, Ella Maya!”, a scris Andreea Bălan în dreptul imaginii.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *