29/11/2021

Doar cinci luni si jumatate a durat mariajul regizat dintre Bianca si Victor. Bianca este din nou libera si disponibila pentru un nou scenariu

Cum era de aşteptat, fiind vorba despre o nuntă aranjată de la cap la coadă, iată că Victor Slav, prezentatorul rubricii “Vremea” (PRO TV), şi Bianca Drăguşanu au pus punct ieri acestei regii, care, spun gurile rele, le-ar fi rotunjit veniturile cu 100.000 de euro. Nunta a fost benefică pentru ambele părţi implicate, cei doi adunând în cele aproape şase luni de relaţie cu acte atât capital de imagine, cât şi multe contracte bănoase. Pentru a păstra aparenţele unui divorţ pe bune, protagoniştii serialului cu final aşteptat au mers ieri mână-n mână la notar, îmbrăcaţi în haine asortate şi, cum era şi firesc, Bianca a renunţat la numele de familie al soţului. De cealaltă parte, Adi Cristea, cu care Bianca s-a distrat două zile, în ianuarie, la Paris, ispravă care a ajuns şi la urechile lui Slav, jubilează. Pe el nu-l interesează dacă această poveste de dragoste a fost regizată sau nu, ţinta lui a fost ca Bianca să revină în dormitorul lui, aşa că a făcut tot posibilul să scurteze această căsnicie. Dacă tot n-a îndrăznit să o ceară de nevastă, pe parcursul celor trei ani de relaţie, fotbalistul are acum prilejul de a-i cere mâna femeii pe care continuă să o considere jumătatea sa.

Nu ar fi exclus ca şi la următoarea nuntă, cel mai probabil cu Adi Cristea, Bianca să redevină protagonista unui scenariu asemănător, tot pe bani frumoşi. Numai că, dacă iniţial a intrat în joc de dragul publicităţii, se pare că blonda a ajuns, pe parcursul acestui mariaj de faţadă, să se îndrăgostească de Victor, devenind astfel victima jocului acceptat. Imediat după ce au ieşit pe uşa biroului notarial, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au urcat în maşina unui prieten, care însă, la scurt timp, a fost tamponată de un autoturism în care se aflau ziarişti de la un post de televiziune concurent. Faza a fost pe bune.

Victor Slav: «Încă o mai iubesc»

Victor Slav şi-a deschis sufletul ieri, la emisiunea “La Măruţă” (PRO TV), la doar câteva ore de la pronunţarea divorţului: “Încă o mai iubesc pe Bianca, dar am divorţat pentru că nu mai am încredere în ea. Este un om dificil, dar are suflet bun. Nu ştiu ce vom face pe viitor, dacă ne vom mai vedea. Am stat mult la notar pentru a semna actele, nicidecum pentru că aş fi ezitat cu divorţul. Nu am ajuns la despărţire din cauza lui Adi Cristea, care a spus multe şi nevrute pe la TV, ea pe mine mă iubeşte. Nu mai poartă numele Slav, a redevenit domnişoara Drăguşanu”.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.