20/10/2021

Gina Pistol a mâncat scorpioni prăjiți în direct la tv. „Nu am avut curaj”

Gina Pistol a mâncat scorpioni prăjiți în direct la tv, în cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”. Dacă în timpul vacanței petrecute în Thailanda nu a avut curaj să încerce nimic nou, de data asta vedeta i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Gina Pistol a mâncat scorpioni prăjiți și chiar i-au plăcut. Prezentatoarea de la Chefi la cuțite a povestit întreaga experiență la tv.

Gina Pistol a mâncat scorpioni prăjiți la Chefi la cuțite

„Am plecat în Thailanda în urmă cu câţiva ani şi nu am avut curajul să încerc nimic nou pentru mine din punct de vedere culinar acolo. Mi-am făcut curaj pentru că am văzut că chef Cătălin Scărlătescu a gustat, zic hai că încerc şi eu. Nu e rău, are gust de scorpion prăjit. Nu seamănă cu nimic, are gust de prăjeală, nu pot să-mi dau seama. Nu mi-am plăcut foarte mult, mai erau nişte greieri sau lăcuste, nu ştiu exact ce. Alea nu au fost pe gustul meu. Ce este enervant este că îţi rămâne scorpionul între dinţi”, a declarat prezentatoarea TV pentru Antena Stars.
Gina Pistol a slăbit mult, iar prietenii virtuali i-au atras atenția. Mulți au sfătuit-o că exagerează și i-au recomandat să mănânce mai mult. „Deja e prea mult, pune mână și mănâncă”, „Mamă ce slabă ești”, „Abdomenul tău e bestial”, „Bravo, pentru munca depusă”, sunt doar câteva dintre comentariile admiratorilor.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.