16/09/2021

Corina Bud șochează din nou. Artista s-a legat la gură și s-a pozat în lenjerie intimă

Corina Bud șochează din nou pe contul de socializare. Aflată în Germania, artista și-a făcut un selfie la ceas de seară, care a încins din nou spiritele în rândul în mediul virtual.

Corina Bud șochează din nou. De data asta, vedeta și-a făcut un selfie mai puțin obișnuit. Artista și-a pus un fular la gură, ce îi acoperă jumătate din față și s-a pozat în lenjerie intimă, în oglindă.

Corina Bud șochează din nou pe Facebook

„Fetele bune merg în rai! fetele rele merg la Berlin!”, a fost mesajul Corinei. Fanii au comentat imediat apariția incendiară a acesteia. „Te-ai stricat rău”, „Ce e asta? Doamne”, „Ești rea, dar bună”, sunt câteva dintre părerile prietenilor virtuali.

Corina și-a revenit complet după despărțirea de omul de afaceri Nelu Bud și, deși în momentul de față singurul bărbat din viața ei este Robin, fiul ei, cântăreața radiază de fericire. „Fac sport, mă bucur de lucrurile simple din viața mea, mă preocup foarte mult de Robin și el îmi face viața foarte frumoasă. Lucrez la un album nou, lucrez la piese pentru piața internațională, cât și pentru România, fac foarte multe lucruri frumoase care-mi plac și de care mă bucur și atunci pot să radiez. Am motive să fiu bucuroasă”, ne-a declarat Corina, completând că viața de femeie singură îi priește destul de mult.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.