23/05/2024

EXCLUSIV/ Fostul soț al Andreei Marin, paranghelie după paranghelie în mini-vacanță. Viața e din nou roz după divorț

Fostul soț al Andreei Marin, paranghelie după paranghelie în mini-vacanță. Tuncay Ozturk nu plânge (probabil așa cum s-au așteptat mulți) după căsnicia eșuată.  Fizioterapeutul turc își petrece timpul liber la distracții sau bucurându-se de hobby-urile sale.

Tuncay Ozturk nu a stat prea mult să o jelească pe Andreea Marin. Mai ales că nici nu ar fi avut motive să o facă, atâta timp cât, după divorț, Zâna i-a trimis somație să nu-i mai folosească numele sub nicio formă.

Cu 12 ani mai tânăr decât fosta soție, fizioterapeutul turc se bucură acum de viața din România. În minivacanța de 1 mai, el a fost plecat cu colegii și prietenii săi la mare și în Deltă, unde s-a distrat cât se poate de bine. Surprinzător, deși Andreea Marin declara în urmă cu ceva timp că Tuncay nu dansa, în compania prietenilor de vârsta lui s-a dezlănțuit ore în șir. Mai mult, a și cântat și a fost sufletul petrecerilor. Nu demult, fostul soț al Zânei participase și la un botez, unde, de asemenea, nu a stat prea mult la masa ci a petrecut pe cinste.

Amator de teatru

Una dintre pasiunile lui Tuncay este și teatrul. Pe care chiar îl practică, dar doar de plăcere, atunci când are ocazia să-și încerce talentele. În timpul liber, el încinge și meciuri de volei, joacă darts, pasiuni pe care nu și le putea dezolta atunci când era soțul Andreei Marin. Un alt hobby al său este și apicultura. Lui Tuncay îi place să petreacă și printre… albine și să scoată cu mâna lui, fagurii de miere. Pentru aceasta, el are tot echipamentul necesar.

A înlocuit deplasările peste hotare cu vacanțele în țară

Pe vremea când era soțul Andreei Marin, Tuncay a cutreierat Europa, la brațul Zânei. După despărțire, acesta nu a mai fost plecat așa des, ci a ajuns să prefere minivacanțele în țară. Chiar dacă s-a despărțit de vedeta TV, fizioterapeutul turc a decis să rămână în România, pentru a-și dezvolta afacerea.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *