18/06/2021

Cu cine au petrecut Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu de Dragobete. „Invitați speciali”

Cu cine au petrecut Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu de Dragobete. Cei doi s-au distrat de Ziua Îndrăgostiților pe stil românesc în compania a doi colegi de trust.

Mădălin Ionescu și soția sa, Cristina Șișcanu urmează să devină părinți peste puțin timp. Consoarta prezentatorului de televiziune este însărcinată cu primul ei copil, o fetiță.

Mădălin Ionescu a mai fost căsătorit o dată și are doi copii din căsnicia anterioară.

Prezentatorul de televiziune și soția sa sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și profită din plin de timpul pe care îl au la dispoziție pentru a sta unul în compania celuilalt sau alături de buni prieteni.

 

Cu cine au petrecut Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu de Dragobete: la taclale cu Gabi Cristea și Tavi Clonda

 

De Dragobete, mădălin Ionescu și cristina Șișcanu au petrecut acasă. Îndrăgostiții nu au fost singuri, ci în compania unui alt cuplu de amorezați, nimeni alții decât colegii lor de trust Gabriela Cristea și Tavi Clonda.

Foarte relexați, cei patru s-au simțit de minune împreună, imaginea făcută publică de Mădălin Ionescu pe internet demonstrând cât de buni prieteni sunt și cât de bine se înțeleg.

„Invitați speciali”, a comentat, simplu, prezentatorul de televiziune lângă poza cu soția sa și colegii săi de trust.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.