25/06/2024

FOTO EXCLUSIV/ Liviu Teodorescu este răsfățat de iubita lui. L-a copleșit cu îmbrățișări și sărutări

Liviu Teodorescu a intrat în atenția domnișoarelor încă de când a apărut la „Vocea României” și le-a cucerit cu vocea lui. Totuși, tânărul nu a răspuns invitațiilor primite de la admiratoarele lui, ci și-a îndreptat atenția către iubita lui, Iulia. Liviu Teodorescu este răsfățat de iubita lui, așa că nu are nici cel mai mic motiv să se uite după alte tinere.

Deși este într-o relație cu Iulia de aproape 7 ani, multe tinere încă suspină după Liviu Teodorescu și speră la o relație cu el. Toate aceste speranțe vin și de pe urma faptului că artistul a preferat să-și țină cât mai discretă relația amoroasă.

Noi însă, l-am fotografiat în mari tandrețuri cu iubita. Așa cum se vede în imagini, Iulia a venit la sala unde Teodorescu repetă de sor pentru emisiunea „Uite cine dansează” și, de cum cântărețul a ieșit, tânăra a sărit pe el, l-a îmbrățișat și l-a sărutat cu foc.

Liviu Teodorescu este răsfățat de iubita lui după fiecare antrenament

Dat fiind faptul că Teodorescu petrece mai mult timp la repetițiile de dans, dar și la studioul de înregistrări, iubita lui se bucură chiar și de momentele când îl ia cu mașina și îl duce de la o locație la alta și merge să-l încurajeze pe platourile de filmare de la „Uite cine dansează”. Liviu nu se numără doar printre cele mai bune voci masculine din România, dar a demonstrat că este și un dansator desăvârșit, reușind să rămână în ultimele cinci echipe din concurs.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *