18/05/2021

FOTO EXCLUSIV/ Marius Moga a atentat la Inna. Ce gest îndrăzneț a făcut artistul în culise

Marius Moga și Inna sunt colegi la Vocea României Junior, la Pro TV și, cu taote că devin rivali când racolează talentele cu care își vor construi echipele, artistul se cam dă pe lângă bruneta internațională în restul timpului.

Inna și Marius Moga luptă fiecare pentru echipa lui în competiția de la PRO TV, dar asta nu i-a transformat ân dușmani și în restul timpului. Ba chiar artistul profită de orice ocazie pentru a-i arăta colegei lui cât o admiră și cât o stimează. Și o face cu gesturi îndrăznețe care, dacă nu am cunoaște personajele, ar putea da naștere multor speculații. Cei doi au fost suprinși în culise interacționând într-un mod neașteptat. În timp ce Inna și-a păstrat scaunul de jurat-antrenor într-una dintre pauzele de filmare, Moga a descălecat de pe al lui, a pucat mâna colegei lui și cu o galanterie fără margini a condu-so la buze și a sărutat-o, lăsându-i pe ceilalți muți de uimire.

Așadar, rivalitatea dintre ei rămâne la nivel declarativ și se manifestă doar atunci când își dispută câte un mic viitor star în preselecții.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Cine a fost Stephen Hawking, fizicianul care ”trebuia să moară” acum jumătate de secol

Stephen Hawking – care a murit, marți noaptea, la vârsta de 76 de ani – …

Leave a Reply

Your email address will not be published.