22/01/2022

Mătușa Andreei Esca a murit. Anunțul a fost făcut de vărul știristei

Mătușa Andreei Esca a murit, iar anunțul trist a fost făcut de vărul vedetei, Cristian Furdi, care locuiește de mai mulți ani în Canada.

Mătușa Andreei Esca a murit, după o luptă grea cu o boală cruntă, cancerul. Vedeta de la Pro tv trece prin momente triste zilele acestea, iar familia acesteia se pregătește de înmormântare.

Mătușa Andreei Esca a murit de cancer

”Nimic mai puternic decât dragostea mamei pentru copilul ei… Mămica mea… Aş vrea să ştii că am SIMŢIT, am VĂZUT şi am STIUT… Tu ai fost acolo pentru primul meu zâmbet, primul oftat, primul pas, prima lacrimă, prima victorie dar şi prima înfrângere, la bine dar mai ales la greu… Ai suferit mai mult decât mine pentru orice neîmplinire a mea şi te-ai bucurat mai mult decât mine pentru fiecare crâmpei de fericire… Te-ai luptat cu oricine a îndrăznit să mă judece şi doar eu eram ”leul tău cu dinţi pătraţi”…Cel mai bun şi fără de cusur.. Tu ai fost şi eşti ÎNGERUL MEU…Chiar dacă azi te-ai înălţat la EL, ai să fii mereu cu mine… Jur! Te iubesc frumoasa mea mămică… Dumnezeu să te odihnească în pace…”, a fost mesajul postat de acesta pe contul de socializare. Andreea Esca este una dintre cele mai iubite apariții de pe micul ecran. Este căsătorită cu Alexandru Eram și au doi copii împreună.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.