21/01/2021
Home / Monden / Monica Gabor, vacanță de vis alături de fiica ei. Cele mai frumoase ipostaze cu mama și fiica la Dubai

Monica Gabor, vacanță de vis alături de fiica ei. Cele mai frumoase ipostaze cu mama și fiica la Dubai

Monica Gabor, vacanță de vis alături de fiica ei. Vedeta s-a distrat alături de Irina la Dubai, acolo unde locuiește sora sa cea mică.

De sărbătorile pascale, Monica Gabor a fost în România, după care a avut parte de una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. A plecat la Dubai, acolo unde locuiește sora sa cea mică, Ramona, împreună cu fetița sa și a lui Irinel Columbeanu, Irina.

Mama și fiica au avut parte de o vacanță de vis. Monica Gabor și Irina au profitat din plin de vacanța împreună și au vizitat locuri speciale și s-au distrat foarte bine împreună.

Monica Gabor, vacanță de vis alături de fiica ei. „Ce binecuvântare”

Pe internet, Monica Gabor, care s-a întors marți în România ca să-și aducă fiica în țară, a postat imagini din vacanța alături de Irina la Dubai.

Într-una dintre zilele petrecute departe de țară, mama și fiica au fost la o piscină, unde s-au bălăcit alături de delfini.

Pe cât de fericită este micuța Irina, pe atât de binecuvântată s-a simțit Monica gabor că a avut parte de momente speciale alături de fetița ei.

„Ce binecuvântare să am ocazia să petrec momente atât de frumoase cu familia mea! ?? Mă simt binecuvântată să-i am pe cei dragi alături de mine și să mă bucur de această experiență unică. Frumoasa mea fiică Irina și sora mea Ramona Gabor „, a spus Monica Gabor.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.