18/07/2024

Monica Gabor, vacanță de vis alături de fiica ei. Cele mai frumoase ipostaze cu mama și fiica la Dubai

Monica Gabor, vacanță de vis alături de fiica ei. Vedeta s-a distrat alături de Irina la Dubai, acolo unde locuiește sora sa cea mică.

De sărbătorile pascale, Monica Gabor a fost în România, după care a avut parte de una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. A plecat la Dubai, acolo unde locuiește sora sa cea mică, Ramona, împreună cu fetița sa și a lui Irinel Columbeanu, Irina.

Mama și fiica au avut parte de o vacanță de vis. Monica Gabor și Irina au profitat din plin de vacanța împreună și au vizitat locuri speciale și s-au distrat foarte bine împreună.

Monica Gabor, vacanță de vis alături de fiica ei. „Ce binecuvântare”

Pe internet, Monica Gabor, care s-a întors marți în România ca să-și aducă fiica în țară, a postat imagini din vacanța alături de Irina la Dubai.

Într-una dintre zilele petrecute departe de țară, mama și fiica au fost la o piscină, unde s-au bălăcit alături de delfini.

Pe cât de fericită este micuța Irina, pe atât de binecuvântată s-a simțit Monica gabor că a avut parte de momente speciale alături de fetița ei.

„Ce binecuvântare să am ocazia să petrec momente atât de frumoase cu familia mea! ?? Mă simt binecuvântată să-i am pe cei dragi alături de mine și să mă bucur de această experiență unică. Frumoasa mea fiică Irina și sora mea Ramona Gabor „, a spus Monica Gabor.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *