30/11/2021

Lora și-a făcut breton și s-a tuns. „Te păcălești singur că ai o stare bună”

Lora și-a făcut breton și s-a tuns, iar artista le-a arătat fanilor cum îi stă cu noul look. Deși este vorba despre o perucă, la care cântăreața a apelat, admiratorii acesteia au încurajat-o și i-au mărturisit că schimbarea i se potrivește de minune.

Lora și-a făcut breton și s-a tuns, astfel că perioada transformărilor continuă pentru artista. Fanii au fost cuceriți pe loc de schimbare.

Lora și-a făcut bretonși le-a arătat tuturor rezultatul

„Cică atunci când zâmbești, te păcălești singur că ai o stare buna și chiar te crezi”, a scris Lora pe Facebook. „Ești frumoasă oricum”, „Ai putea să devii definitiv bruneta”,”Ce mult semeni cu artista Sia”, sunt doar câteva dintre comentariile prietenilor virtuali.

Lora a vorbit despre primul ei copil, în direct la tv. Artista a recunoscut că își dorește să devină mamă, însă vrea ca totul să fie plănuit în cel mai mic detaliu. Vedeta este hotărâtă să își întemeieze o familia alături de Ionuț Ghenu.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.