18/07/2024

Lavinia Pîrva, însărcinată? Ștefan Bănică Jr. se pregătește să fie pentru a treia oară tată

Lavinia Pîrva, însărcinată? se pare că artista urmează să-l facă tătic pentru a treia oară pe celebrul cântăreț Ștefan Bănică Junior.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Junior formează un cuplu de mai mulți ani, însă cei doi sunt foarte discreți în ceea ce privește viața lor personală.

Nici cântăreața, nici partenerul ei de viață nu se dau în vânt să își expună povestea de dragoste în văzultuturor, preferînd să o trăiască departe de ochii curioșilor.

După ce anul trecut, Lavinia Pîrva a mărturisit că a fost cerută în căsătorie de Bănică Junior, se pare că acum aceasta se pregătește să devină mămică pentru prima oară și să-l facă tătic pe Ștefan Bănică Junior pentru a treia oară.

Surse citate de presa mondenă afirmă că Lavinia Pîrva ar fi însărcinată.

Lavinia Pîrva, însărcinată? Bănică Junior mai are doi copii cu două femei diferite

„Ideea este că indiferent când o voi face, nu o să spun. Inelul este acasă, uneori îl port, alteori nu. Lucrurile astea sunt în sufletul meu. Nu sunt obişnuită să port accesorii, dar îl port în inima mea. Ne mai gândim puţin unde facem nunta. Ştiu că trebuie să fie un moment special, iar lângă mine vor fi oamenii care mă iubesc”, spunea Lavinia Pîrva despre eventuala căsătorie cu Ștefan Bănică Junior.

În ceea ce privește copiii, Lavinia Pîrva se pare că se descurcă destul de bine, ea înțelegîndu-se bine cu cei doi copii pe care iubitul ei îi are din relațiile anterioare.

Ștefan Bănică are un băiat, Radu, din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu Camelia Constantinescu. De asemenea, el mai are o fetiță, Violeta, din mariajul pe care l-a avut cu fosta zână a surprizelor, Andreea Marin.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *