23/05/2024

Lavinia Pîrva și-a arătat burtica de gravidă. Face glume pe seama sarcinii ei | VIDEO

Lavinia Pîrva și-a arătat burtica de gravidă. Artista face glume pe seama zvonurilor că așteaptă un copil cu Ștefan Bănică Junior.

Lavinia Pîrva a fost în centrul atenției zilele acestea, după ce s-a zvonit că ar aștepta un copil cu iubitul ei, Ștefan Bănică Junior.

Cântăreața, care a fost cerută în căsătorie, a preferat să tacă mâlc în privința acestui subiect până azi.

Miercuri, artista a făcut o filmare în care își arată burtica de gravidă. este vorba, însă de o glumă, ea punând pe sub tricoul pe care îl poartă o minge de fotbal.

Lavinia Pîrva și-a arătat burtica de gravidă. „Ștefane, mă ajuți tu?”

„ŞOC ŞOC ŞOC!!!!!! Detalii despre naşterea de săptămâna viitoare!!!!”, a comentat Lavinia Pârva pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

„Hello! Am auzit că mă pregtesc să nasc. Doar că avem o mică problemă. eu săptămâna viitoare mă pregătesc, de fapt, să lansez noul single alături de Cabron. O piesă foarte mișto, așa că fiți pe fază. Doar că mă gândesc să predau sarcina asta unui om din familie… Ștefane, mă ajuți tu?”, spune Lavinia Pîrva în înregistrare, în timp ce își scoate mingea de fotbal de sub tricou și o aruncă spre iubitul ei.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *