19/07/2024

Denis Ștefan și Bebeluşa Cristina Zegan se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară

Denis Ștefan și Bebeluşa Cristina Zegan sunt împreună din 2012 și au împreună o fetiță. Cei doi își doresc să mai aibă un copil cât de curând.

Denis Ștefan și Bebeluşa Cristina Zegan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, deși în urmă cu 5 ani, relația lor nu a fost văzută cu ochi buni. Actorul și-a părăsit soția pentru bebelușa Cristina.

Denis Ștefan și Bebeluşa Cristina Zegan trec la treabă

Denis Ştefan şi dansatoarea Cristina Zegan au dezvăluit că îşi doresc să îi ofere o surioară cât mai repede fiicei lor, Delia Maria, în vârstă de 3 ani şi 5 luni. „Vrem să îi oferim o surioară cât mai repede. Nu ne dorim să treacă timpul, pentru că ne obişnuim cu binele şi apoi e mai greu. Lucrăm la asta şi sperăm să se întâmple curând”, a mărturistit Cristina, care a fost completată de soţul ei. „La al doilea e întotdeauna mai uşor. Toţi prietenii spun asta„, a spus Denis Ştefan la Pro tv.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *