29/11/2021

Lora, despre vacanța în Maldive. „Mi s-a împlinit o mare dorință”

Lora, despre vacanța în Maldive. Artista a povestit despre cum s-a relaxat ]n țările calde, departe de ochii curioșilor.

Lora este una dintre cele mai senzuale vedete din showbiz-ul românesc. După un an încărcat, cântăreața și-a luat o binemeritată acanță și a mers să se relaxeze în Maldive.

Despre vacanța petrecută în țările calde, într-o destinație exotică a vorbit artista în cadrul unei emisiuni de la pro Tv.

„Mi s-a împlinit o mare dorință. M-am simțit ca un copil la care a venit Moș Crăciun într-un final”, a mărturisit Lora.

Lora, despre vacanța în Maldive: „A fost ceva foarte important să ajung acolo”

 

Artista, care s-a retras din competiția Eurovision 2017, deși avea foarte mari șanse ca melodia ei să fie aleasă să reprezinte România la celebrul concurs, a dezvăluit că și-a dorit enorm să ajungă în Maldive.

„Pentru mine a fost ceva foarte important să ajung în Maldive. N-am văzut niciodată atâtea niuanțe de turcoaz, nisip alb. Am stat două săptămâni. Acolo vreau să mă plictisesc dacă e. Aveam niște tabieturi acolo pe care eu nu le aveam. mă trezeam la șase dimineața, îmi făceam ness și stăteam pe terasa mică a bungalow-ului.

Mâncarea fost foarte bună. Am mâncat foarte multe chestii. Fructe de mare, etc. Erau super bune. Da, am pescuit și am mâncat peștii cu buline. Eram prea bronzată când am venit”, a povestit cântăreața.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.