13/08/2022

Ce mesaj a postat soțul Roxanei Dragomir, tânăra care și-a sacrificat viața pentru fiica ei. Cuvinte zguduitoare

Ce mesaj a postat soțul Roxanei Dragomir, tânăra care și-a sacrificat viața pentru fiica ei. Cuvintele lui Alin, partenerul ei de viață, sunt cutremurătoare.

Roxana Dragomir, o tânără mămică în vârstă de 26 de ani din Focşani, care a aflat că este bolnavă de cancer la numai câteva luni după ce a rămas însărcinată, alegând să nu avorteze, a pierdut lupta cu viața în urmă cu doar câteva zile.

Deşi multe alte femei ar fi renunţat poate la sarcină pentru a-şi îngriji mai întâi sănătatea, Roxana a ales să aducă pe lume copilul pe care îl purta în pântece, chiar dacă asta a costat-o un picior. La propriu, pentru că imediat după operaţie Roxanei i-a fost amputat un picior afectat de cancer.

 

Ce mesaj a postat soțul Roxanei Dragomir, tânăra care și-a sacrificat viața pentru fiica ei: cu doar câteva ore înainte de moartea ei

 

Cu doar câteva ore înainte de dispariția Roxanei, soțul acesteia, Alin Cristian Dragomir, a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de pe un site de socializare.

Mesajul este însoșțit de fotografii cu paretenra lui de viață, Roxana, și micuța Maya.

„O să vă iubesc toată viața mea….îngerașii mei!”, a scris el.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.