19/07/2024

Marine Le Pen, contestată de Femen. Protest topless, în fața liderei de extremă dreapta

Marine Le Pen este contestată de gruparea feministă Femen. O militantă topless a întrerupt un miting al liderei de extremă dreapta din Franța, fiind la scurt timp imobilizată de serviciul de pază, relatează Euronews.

„Marine, feministă închipuită”, i-a strigat liderei FN reprezentanta mișcării Femen. În scurt timp, tânăra topless a fost scoasă cu forța din sală și dusă într-o altă sală. Mai mulți jurnaliști au încercat să o urmeze pe militanta Femen, însă au fost opriți de serviciul de pază al Frontului Național.

Nu este pentru prima oară când o activistă Femen întrerupe un discurs al liderei de extremă dreapta. O întâmplare similară a avut loc și în luna mai, 2015.

Incidentul de acum a avut loc în timp ce Marine Le Pen, care candidează la președinția Franței, își prezenta propunerile în domeniul politicii internaționale.

Le Pen a prezentat liniile generale ale programului său în materie de politică externă, care includ apărarea independenței Franței, o apropiere de Rusia și de noua administrație din SUA și reformarea profundă a construcției europene.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *