19/01/2021
Home / Stiri / Marine Le Pen, contestată de Femen. Protest topless, în fața liderei de extremă dreapta

Marine Le Pen, contestată de Femen. Protest topless, în fața liderei de extremă dreapta

Marine Le Pen este contestată de gruparea feministă Femen. O militantă topless a întrerupt un miting al liderei de extremă dreapta din Franța, fiind la scurt timp imobilizată de serviciul de pază, relatează Euronews.

„Marine, feministă închipuită”, i-a strigat liderei FN reprezentanta mișcării Femen. În scurt timp, tânăra topless a fost scoasă cu forța din sală și dusă într-o altă sală. Mai mulți jurnaliști au încercat să o urmeze pe militanta Femen, însă au fost opriți de serviciul de pază al Frontului Național.

Nu este pentru prima oară când o activistă Femen întrerupe un discurs al liderei de extremă dreapta. O întâmplare similară a avut loc și în luna mai, 2015.

Incidentul de acum a avut loc în timp ce Marine Le Pen, care candidează la președinția Franței, își prezenta propunerile în domeniul politicii internaționale.

Le Pen a prezentat liniile generale ale programului său în materie de politică externă, care includ apărarea independenței Franței, o apropiere de Rusia și de noua administrație din SUA și reformarea profundă a construcției europene.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.