26/02/2024

FOTO EXCLUSIV/ Angel Popescu, ”nea Traian” din Atletico Textila s-a căsătorit ieri tot cu o actriță!

Nuntă mare în echipa de fotbal Atletico Textila! Nea Traian, alias Angel Popescu s-a însurat ieri cu actrița Irina Cărămizaru.

Simpaticul actor din distribuția popularului serial difuzat de Pro TV a învățat multe lucruri din piesa ”Cum se cuceresc femeile”, recent pusă în scenă,  în distribuția căreia face parte și frumoasa Irina Cărămizaru, pe care a cerut-o de soție.

Ieri, Angel și Irina au spus ”Da” la oficiul Stării Civile a Sectorului 4, moment aplaudat și încurajat de părinți și mulți prieteni care au petrecut apoi la un cochet restaurant din inima Capitalei, unde a avut loc petrecerea. Absolvenți ai Univerității naționale de Artă Teatrală și Cinematografică ”IL Caragiale”, Angel Popescu și Irina Cărămizaru se cunosc de ani buni, s-au aflat de multe ori pe aceeași scenă, în diverse piese de teatru, iar relația lor sentimentală durează de  aproape doi ani.

Actorul Angel Popescu s-a însurat ieri

Angel a devenit cunoscut la nivel national în urmă cu nouă ani, datorită simpaticului serial ”Mondenii” (Prima TV), unde a intrat în pielea multor populare persoane din high life-ul autohton. În serialul de comedie Atletico Textila, ”nea Traian” are alături mulți actori buni, amintim: Mirela Zeța, Andreea Samson, Răzvan Vasilescu, Andreea Grămoșteanu, Sergiu Costache ori Andrei Mateiu, de asemenea fostele glorii ale fotbalului românesc  Marius Niculae, Nana Falemi ori Bogdan Stelea.

Astăzi este o nouă zi de petrecut în familia Popescu, de acestă data la mare,  căci Angel a împlinit 43 de ani!

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *