29/07/2021

O altă gafă la gala premiilor Oscar: Fotografia unei femei care este în viață, inclusă într-un videoclip comemorativ

Gafa de proporții de la gala Premiilor Oscar, prin anunțarea eronată a câștigătorului trofeului suprem, nu a fost și singura. O altă eroare s-a produs atunci când un videoclip comemorativ a inclus o fotografie a unei femei care este în viaţă, informează Variety.

Janet Patterson, un designer de costume australian, nominalizată de patru ori la Oscar, pentru contribuţiile sale la filmele ”The Piano”, “Portrait of a Lady”, “Oscar and Lucinda” şi “Bright Star” a decedat în octombrie 2016.

Numele şi funcţia acesteia au fost menţionate corect în montajul videoclipului comemorativ, dar fotografia utilizată a fost a unui producător de film australian în viaţă, Jan Chapman.

 

Jan Chapman şi Janet Patterson au lucrat împreună la filmul ”The Piano”. Academia de film americană încă nu a comentat eroarea.

Secţiunea ”In Memoriam” a fost controversată, pentru că un număr de celebrităţi care au decedat în anul 2016, între care s-au numărat Garry Shandling şi Florence Henderson, nu au fost incluşi, chiar dacă au fost mai cunoscuţi pentru carierele lor în televiziune.

Bill Paxton, care a decedat în acest weekend, nu a fost inclus în secţiunea ”In Memoriam”, dar a fost menţionat în timpul galei premiilor Oscar de Jennifer Aniston.

În total, filmul ”Moonlight” a câştigat trei premii, impunându-se la categoriile ”cel mai bun film”, ”cel mai bun scenariu adaptat” şi ”cel mai bun actor în rol secundar”. Musicalul ”La La Land” s-a impus la şase categorii – ”cel mai bun regizor”, ”cea mai bună actriţă în rol principal”, ”cea mai bună regie artistică”, ”cea mai bună imagine”, ”cea mai bună coloană sonoră” şi ”cel mai bun cântec original”.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.