30/11/2021

Mihai Bendeac își critică unii colegi. „Mi se pare incredibil faptul că Scărlătescu…”

Mihai Bendeac își critică unii colegi, pe contul de socializare. Cu umoru-i caracteristic, acesta a postat pe contul de socializare un mesaj, dedicat juraților de la Chefi la cuțite.

Mihai Bendeac își critică unii colegi. Este vorba despre chef Scărlătescu, Bondea și Dumitrescu. Actorul și-a expus nemulțumirea în mediul virtual. „Mie mi se pare incredibil faptul că Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu iau pauză de masă în timpul filmărilor”, a scris Mihai Bendeac pe Facebook.

Mihai Bendeac își critică unii colegi de față cu toată lumea

Chef Florin Dumitrescu a avut prima reacție și i-a dat imediat replica lui Bendeac, tot pe contul de Facebook. „Nu înțeleg de ce sa nu mâncăm! Parcă ei 3 la IUmor nu fac caterinca in backstage! Noi de ce să nu mâncăm în backstage. P.S. Simțiți va rog umorul în postare, nu injurati gratuit un om cu o parere pertinentă și amuzanta!”, a spus Dumitrescu.

 

 

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Cine a fost Stephen Hawking, fizicianul care ”trebuia să moară” acum jumătate de secol

Stephen Hawking – care a murit, marți noaptea, la vârsta de 76 de ani – …

Leave a Reply

Your email address will not be published.