25/01/2022

Gest impresionant făcut de o fetiță, pentru familiile polițiștilor căzuți la datorie

O fetiță de 14 ani din statul american Florida vrea să ajute familiile polițiștilor căzuți la datorie. Ea a găsit o modalitate inedită pentru a face acest lucru: confecționează ursuleți de pluș din uniformele polițiștilor care și-au pierdut viața, relatează BBC News.

Megan O’Grady, care este fiica unui ofițer de poliție, s-a gândit că în acest fel le poate aduce un strop de alinare familiilor polițiștilor căzuți la datorie. Ea a creat programul ”Blue Line Bears”, prin intermediul căruia realizează ursuleți de pluș.

Fiecare jucărie este făcută din uniforma ofițerului de poliție decedat, iar apoi personalizat cu insigna acestuia.

 

Megan a realizat deja un ursuleț, pe care l-a înmânat lui Johnny, fiul unei polițiste care a murit.

„Dintre toate darurile pe care le-am primit, acesta este unul dintre cele mai bune”, spune Johnny Brinson, cel care a primit primul ursuleț prin programul ”Blue Line Bears”.

Mama lui Johnny, locotenentul Debra Clayton, a fost ucisă într-o confruntare cu un infractor periculos, în Orlando, pe 9 ianuarie. Femeia a fost împușcată de mai multe ori.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.