25/01/2022

Moment emoționant la Next Star. 14 copii dedică numărul lor de arte marțiale colegului dispărut

Moment emoționant la Next Star. Un grup de copii își prezintă numărul de arte marțiale în memoria colegului lor, care a încetat din viață.

Joi, 23 februarie, de la ora 20.30, la Antena 1, 14 copii vor dedica demonstrația lor de arte marțiale pe care au pregătit-o pentru “Next Star” colegului lor, Andi, plecat prea repede din această lume.
“Am hotărât ca acest număr să fie dedicat lui Andi. Demonstrația noastră începe cu două mesaje și reprezintă ceea ce noi am învățat de la Andi, de la moartea lui, anume: “Prețuiește viața!” și „Alege să fii fericit!””, spune instructorul trupei Akikai, înainte ca cei 14 copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani să urce pe scenă.

“El și-ar fi dorit foarte mult să continue mișcarea pe care o facem la club, a fost la noi la antrenamente dar, din cauza unei boli necruțătoare, nu mai este printre noi”, a adăugat acesta.


“Andi își dorea să participe la campionate, la evenimente și emisiuni de televiziune. Eu cred că Andi ne încurajează și ne ține pumnii pentru “Next Star””, a spus unul dintre colegii copilului dispărut.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.