29/11/2021

Ştefan Bănică Jr. vorbește despre relația cu Lavinia Pârva. “Nu îmi place să…”

Ştefan Bănică Jr. vorbește despre relația cu Lavinia Pârva. Artistul explică de ce nu apar des împreună și recunoște că este fericit și liniștit.

Ştefan Bănică Jr. vorbește despre relația cu Lavinia Pârva, după multe speculații care s-au făcut pe seama împăcării cu fosta lui soție, Andreea Marin. Interpretul a spus totul despre femeia pe care o iubește.

 

Ştefan Bănică Jr. vorbește despre relația cu Lavinia Pârva și recunoaște tot

„Eu şi Lavinia gândim absolut la fel. Mă bucur pentru ea, pentru proiectul ei cu formaţia. Are formaţie acum şi cântă un fel de muzică ţigănească, dar făcut într-un alt fel. O susţin în proiectul ăsta nou, iar în rest ne vedem de viaţa noastră. Îmi place. Am o linişte pe care niciun ban din lume nu o cumpără. Copiii meu se înţeleg foarte bine cu ea”, a spus Ştefan Bănică Jr. în cadrul emisiunii Dincolo de aparențe.

„Suntem foarte bine. Ce să spun, suntem bine chiar dacă nu apărem, după cum ai observat. Nu îmi place. Ce să vorbesc? Despre lucruri obişnuite din viaţa unui om? Au apărut tot felul de bârfe prin presă că mă împac cu fosta soţie, lucruri pe care nu le-am băgat în seamă. Nu mă mai interesează de mult chestia asta. M-au deranjat multe lucruri. Problema mea este fiica noastră, pe care vreau să o creştem frumos. Nu vreau să intru în discuţii despre femeia care a fost odată în viaţa mea”, a adăugat el.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică trăiesc o frumoasă poveste de dragoste ce durează de aproape trei ani. Artista a fost deja cerută în căsătorie și este pregătită să facă pasul cel mare. Anunțul a fost făcut chiar de ea, în direct la tv.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.