18/04/2024

Mădălin Ionescu, după ce a asistat la nașterea fiicei sale. „Ziceai că e botez, nuntă. Toată lumea zâmbea, copilul ieșea”

Mădălin Ionescu, după ce a asistat la nașterea fiicei sale. Prezentatorul de televiziune a acordat primul său interviu după ce a devenit tată pentru a treia oară.

Cristina Șișcanu și soțul ei, prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu au devenit părinți în weekend. Sâmbătă dimineață, 29 aprilie, a venit pe lume fiica lor, pentru care au ales numele de Petra.

Jurnalista a născut prin cezariană. Fetița adusă pe lume de Cristina Șișcanu are 56 de cm și 3780 de grame. Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt căsătoriți din anul 2011, acesta fiind primul lor copil. Mădălin Ionescu mai are doi copii, un băiat și o fată, din primul mariaj.

Mădălin Ionescu a asistat la nașterea fiicei sale. Primul interviu după eveniment

Prezentatorul de televiziune a acordat primul său interviu după ce a devenit tătic pentru a treia oară și a asistat la venirea pe lume a fiicei sale.

El a vorbit la Kanal D despre experiența prin care a trecut.

„Stăm și ne uităm la ea, ne uităm unul la altul și nu ne vine să credem. E un moment magic. Chiar mă gândeam, am vorbit cu foarte mulți prieteni, le recomand tuturor bărbaților care se feresc de astfel de momente să asiste la naștere pentru că așa vor înțelege mai bine miracolul vieții. Poate le vor înțelege mai bine pe partenerele lor. Este incredibil momentul respectiv.

Cristina a fost atât de calmă, încât toată echipa medicală s-a pliat pe comportamentul ei. Toată lumea calmă, ziceai că este un fel de botez, nuntă… era o veselie, ea zâmbea, copilul ieșea. Eu am stat și am ținut-o de mână și n-am putut decât să asist la toate secvențele respective.  Cristina se simte foarte bine, nesperat de bine. Totuși, a făcut cezariană. Chiar dacă travaliul se declanșase. Este foarte puternică. S-a și mișcat deja, a făcut câteva deplasări, ceea ce se întâmplă mai greu după astfel de intervenții. Petra s-a conectat imediat la ce trebuia. Doarme, mănâncă. A primit primul 10 din viața ei. E minunat”, a declarat Mădălin Ionescu.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *